T.A.N.C

Onze Blog

Roti wrap met ei

Roti wrap met ei
Wraps met een Surinaams tintje! Wil je wraps eens op een andere manier eten? Probeer dan deze simpele wrap met kip, ei en boontjes. Ingrediënten voor 2 wraps 150 g kip 2 medium volkoren wraps 200 g sperziebonen 1 ui 2 eieren Snufje kerriepoeder Snufje garam masala kruiden 2 el kookroom En zo maak je het: Kook de eieren hard. Dop de sperziebonen en kook ca 12 minuten tot ze gaar zijn. Snijd de kip in blokjes, snipper de ui en verwarm wat olie in een wokpan. Fruit de ui, voeg de kruiden toe en vervolgens ook de kip. Giet als de kip gaar is de room erbij zodat er een romig sausje ontstaat. Giet de sperziebonen af en roer door de kip en saus. Verwarm de wraps en beleg met het kip-groentemengsel en partjes gekookt ei. Smakelijk! Voedingswaarde: Per wrap bevat dit recept: 356 kcal, 9.7 g vet, 31.3 g eiwit, 31.1 g koolhydraten

Geniet je van de inhoud? Deel het!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
×

T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

× Chat
%d