T.A.N.C

Ervaringen

Wil jij weten wat voor resultaten jij kan behalen met mijn begeleiding en expertise, zie hieronder de bijzondere ervaringen van mijn clienten.

Voor foto’s en transformaties kan jij een bezoek nemen op mijn Instagram pagina

https://www.instagram.com/tancpt/

Ashley

Goede sessies! Ondanks dat het een grote groep is heeft Lionel ook persoonlijk aandacht voor je en je ziet ook wel echt de vooruitgang qua fysiek en uithoudingsvermogen.

Danilson

Eind 2020 zat ik totaal niet lekker in mijn vel, waardoor ik mezelf moest pushen om te beginnen met afvallen. Ik had al vaker verschillende soorten dieeten geprobeerd, maar merkte dat ik na een tijdje weer snel aan kwam als ik ermee gestopt was. Ik wist zelf niet waar ik moest beginnen om blijvend kilo's kwijt te raken, totdat Lionel met het voorstel kwam om bij hem te starten. Begin januari 2021 ben ik bij T.A.N.C. begonnen. De eerste drie a vier weken waren het zwaarst. Dit komt omdat ik in het begin nerveus en sceptisch was of dit wel zou slagen en volhouden, maar met een goede coach achter de rug en een beetje zelf discipline heb ik mezelf erdoor heen gesleept. Het was geen crash dieet, maar een nieuwe lifestyle. Na acht weken dit gevolgd te hebben, ben ik zelfstandig door gegaan en ik moet vertellen "Ik voel me goed".

Marlèna

Fijne bootcamps met een leuke groep. Lionel heeft alle spullen en weet me telkens op een positieve manier te motiveren. Ondanks dat het in een groep is, neemt Lionel ook de tijd om naar mijn persoonlijke doelstellingen te kijken. Mij wel bellen voor deze bootcamps dus!

Carlos

Top voedingsplan! In het begin van het voedingsplan wist ik niet echt wat ik moest verwachten. Ik moest zelf logischerwijs nog schematisch aanpassen aan bepaalde eetpatronen, wat niet altijd makkelijk was. Maar Lionel helpt je daarbij en hij past zich ook aan de deelnemer om het beste uit hem of haar te halen. Naarmate ik zijn adviezen had opgevolgd en geduldig bleef, werd de resultaten steeds zichtbaarder. Het is wel belangrijk dat je op tijd aangeeft of je hulp nodig hebt, zodat Lionel jou daarbij makkelijker kan helpen. Als je op zoek bent naar een voedingsplan met goede begeleiding, dan ben je bij Lionel bij het juiste adres!

Lajoyce

Ik ben zeer tevreden met mijn personal trainer. Mijn doel was om sterker te worden en ik voel me sterker. Tijdens onze eerste testsessie had ik een 1RM van 65 kg (squat), nu bijna drie maanden verder zit ik op een 1RM van 113 kg!

Delcia

Afgelopen periode heb ik gebruik gemaakt van een voedingsschema. Dit is mij goed bevallen omdat ik met het schema snel mijn doel heb behaald. Het voedingsschema heeft mij een gezonde eetpatroon aangeleerd. Ik had geen moment een gevoel van honger of trek omdat ik het schema zelf kon aanpassen naar mijn wens, maar wel passend aan mijn voedingsschema. Een aanrader omdat het patroon goed voortgezet kan worden na dit traject.

Jose

Heb een voedingsschema door Lionel laten opstellen. Fijn dat er een personal trainer is die op deze manier naar mijn input luistert. Top service, schema snel geleverd en goede nazorg. Enorm veel duidelijke en uitgebreide tips en uitleg gekregen. Zeer goede communicatie en uitstekende samenwerking. Betrouwbaar en oprecht! Super bedankt Lionel

Kees van Walteren

Trainen bij T.A.N.C is altijd een feest. Hij heeft goed door wat je nodig hebt en daagt je uit alles eruit te halen. De altijd verschillende oefeningen zorgen ervoor dat geen training hetzelfde is. Hoe groot de groep ook is, hij houdt je altijd goed in de gaten. Wil jij dus een leuke en intensieve training hebben met een leuke groep, dan is trainen bij T.A.N.C. de beste optie

Sanny

Professioneel, energie en fijn in omgang! Weet in een groep alsnog persoonlijke aandacht te geven. Lionel motiveert je wanneer je eigelijk niet meer kan en corrigeert waar nodig. Toppertje!

Igor

Ik vind het een leuke training, lekker intens en divers. Ik gap soms wel naar adem maar dat komt goed :p

Emanuel Lopes

Heerlijke slopende maar effectieve workouts tot nu toe bij T.A.N.C. Je merkt dat Lionel het met passie en plezier doet. Verslappen is geen optie bij hem. Zijn motto past ook goed bij hem " Hate him now en T.A.N.C. him later"

Marlèna Kamtsis Designation

Toen ik 14 april before foto’s moest maken was ik niet echt amused. Naar mijn lichaam in de spiegel kijken was niet iets waar ik heel erg gelukkig van werd. Eigenlijk al heel mijn leven niet. Ik hield sporten vaak niet vol en zag het meer als een opgave of straf. De afgelopen maanden heb ik mijn mindset veranderd, namelijk sporten om me goed te voelen en niet om slank te zijn. Met fijne trainingen, een partijtje veel motivatie, een gezellige groep, een supportive trainer en zichtbare resultaten - kan ik eindelijk zeggen dat ik lekker in mijn vel zit en een positive body image heb ontwikkeld.

Syreeta Naarendorp Designation

Hoi coach nou hier eindelijk mijn tekst: Ik zat al een tijdje niet lekker in m’n vel en wilde weer het sporten een beetje oppakken maar had uiteraard allerlei excuses. Maar na een serieuze wake up call na een gesprek met m’n arts wist ik dat het tijd was om het roer rigoureus om te gooien. Alsof het zo moest zijn werd ik gewezen op Lionel en zijn coaching skills. Ik heb ervoor gekozen om aan te sluiten bij de groepstrainingen en tegelijk ook te starten met de voedingsbegeleiding. Ik had namelijk echt weer behoefte aan structuur in m’n voedingsschema. De trainingen zijn intensief, uitdagend en dat je dat dan ook nog eens met een leuke groep doet maakt dat je met plezier blijft komen. De voedingsbegeleiding is ontzettend fijn en de resultaten zijn er ook naar. Het fijne is vooral dat je normale maaltijden eet. Geen rare shakes of honger maaltijden maar vooral heel erg gestructureerd en divers. Ik heb nog geen moment spijt dat ik met Lionel ben gestart hoewel ik nog een lange weg te gaan heb. Hij is dus nog lang niet van me af!! In 3 maanden tijd ben ik dik 14 kg kwijt en verloor ik 10 cm in mijn taille, we zijn er nog niet we gaan hard verder.

Timothy Leerdam Designation

Bewust leven betekent voor mij zowel mentaal als fysiek fit zijn. Maar ook tevreden zijn met jezelf. Hoewel ik altijd lekker in m’n vel heb gezeten, was ik toch nieuwsgierig of het iets strakker kon. Lionel ondersteunde dat proces met de juiste training en voeding op maat. Tijdens de trainingen daagde hij me goed uit. En de groep met wie ik train bestaat uit allemaal toffe en gezellige mensen. Laat ik ook niet de muziek vergeten, altijd on point! 🙂

Jane Doo 1 Designation

Mijn avontuur begon toen ik weer voor het eerst op de weegschaal stond… Hier schrok ik erg van 97.8 kg. Ik keek mezelf aan in de spiegel en ik wist dat ik hier zo snel mogelijk iets aan moest gaan doen. Ik ervaarde weinig energie, een slechte conditie en ik voelde mij erg onzeker. Ik heb zeker wel mijn fases gehad dat het mij voor een periode lukte om 2x per week te gaan sporten, alleen hield ik hier regelmatig blessures aan over en hield ik het niet lang vol. Gelukkig kwam Lionel precies op het goede moment toen op mijn pad. Hij is niet alleen mijn coach geweest, maar ook een maat. Ik kan altijd mijn hart bij hem luchten en hij hielp mij scherp in de gaten. Dit heeft er voor gezorgd dat ik mijn motivatie behield en mijn doel kon behalen. Ondertussen weeg ik al 85.6 dus ben ik in een kleine 3 maanden 12.2 kilo verloren en ben nog steeds aan het afvallen. Nu kan ik weer gewoon kleding aan waarin in mijn figuur durf te laten zien en ik voel mij veel beter in mijn vel. Lionel ik ben je onwijs dankbaar voor het hele proces waarin jij mij op zo’n fijne manier hebt kunnen helpen. Dankjewel!!

Anoniem Designation

Hi allen, ik wil graag anoniem blijven maar vond het wel nodig om mijn ervaring omtrent de challenge met jullie te delen. Ik had de challenge via instagram voorbij zien komen. Ik liep met een aantal problemen voordat ik met de challenge startte, namelijk: ik voelde me luier, zat niet lekker in mijn vel, met name mijn kleding zaten mij niet lekker en had moeite om mijn ritme weer op te pakken. Na een goed gesprek gehad te hebben met Lionel wist ik dat dit zou lukken en dat ik dit op langer termijn zou volhouden. Het feit dat ik Lionel ken, heeft het voor mij wel makkelijker gemaakt. Voordat ik hier een start had gemaakt, had ik als doel om op langer termijn 10 kg af te vallen. Ik kan met trots zeggen dat ik 5,1 kg ben afgevallen in 6 weken tijd. Naarmate de weken verstreken kreeg ik steeds meer vertrouwen en paste mijn kleding steeds beter. Lionel heeft mij goed begeleid tijdens dit traject. Hij was positief, heel persoonlijk, kritisch en duidelijk tijdens onze gesprekken. Ik kreeg weer vertrouwen en werd gemotiveerd. Ik zou dit traject aanraden aan mensen die lekkerder in hun vel willen zitten en een gezondere leefstijl willen hanteren.

Maritza Gomes Designation

Op 4 oktober 2021 kreeg ik het promotie filmpje over de voeding challenge van Lionel toegestuurd. Ik was meteen overtuigd! Naast dat ik goed bezig ben met trainen, miste ik nog één ding om mijn bodygoal te bereiken. Dat was op mijn voeding letten. Niet dat ik slecht at maar ik was op zoek naar de juiste voeding, op het juiste moment. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen en mijn spiermassa te verhogen. Maar vooral van mijn buikvet af te komen. Ik begon op 18 oktober 2021, ik woog 63 kilo en mijn taille was 82,5cm. Zes weken later weeg ik 60 kilo en is mijn taille 78cm. Ik kan zeggen dat mijn doel zeker behaald is! Lionel ik wil jou bedanken voor je betrokkenheid en je push. Je bent eerlijk en denkt altijd mee! Voor iedereen die wilt afvallen, aankomen of zijn eet patroon wilt veranderen zou ik de zes weken challenge van Lionel aanraden. Geloof me, ik heb niks gemerkt van dieeten. Maar de juiste dingen leren eten om mijn doel te behalen!

Jane doo 2 Designation

De laatste 2 jaar heb ik weinig beweging gehad en heb een intensieve tijd achter de rug. Ik heb afgelopen voorjaar een zware studie afgerond, de keuze gemaakt om van het platteland naar Rotterdam te verhuizen, al met al veel veranderingen. Toen ik net in Rotterdam woonde kwam bij mij langzaam het besef dat ik echt iets aan mijn fitheid moest doen. Tijdens de coronatijd ben ik erg aangekomen, al mijn kleding zat strak of kon ik niet meer aan en als ik in de spiegel keek werd ik daar echt heel ongelukkig van. Dat besef werd steeds sterker en dacht dat kan maar 1 iemand veranderen en dat ben ik zelf! Ik ben lid geworden van de sportschool Healthcity en heb daar een icebreaker geboekt en maakte hierdoor kennis met Lionel. Ik besefte na de eerste training hoe leuk en hoe goed het voelde om totaal afgemat de zaal te verlaten en Lionel's oplettendheid en ogen dwingen mij tot het uiterste. Lionel kun je immers niet voor de gek houden. Ik voelde gelijk een klik en dacht ik moet nu doorpakken met personal training en ben heel erg blij dat ik dat gedaan heb. Het is niet alleen het trainen, maar ook een goed gesprek tussendoor, er wordt je letterlijk een spiegel voorgehouden en de motivatie boost die je krijgt om door te zetten. Deze coach wil je niet teleurstellen en mezelf natuurlijk ook niet. Het doel wat ik zelf gesteld heb is beter in mijn vel komen en mij fit voelen met een lichaam wat daar dan bij hoort. In 2 maanden tijd is het resultaat nu 10 kilo minder en 13 cm minder en het traject zit er nog niet op. Als ik nu in de spiegel kijk dan krijg ik een glimlach op mijn gezicht en dan zeg ik tegen mezelf je mag er best zijn en dat straal je dan ook verder uit. Het is een hele transformatie die je ondergaat zowel body & mind en ik kan het een ieder aanraden om bij Lionel te gaan trainen, want hij geeft je met zijn enthousiasme en brede glimlach en met passend trainingsprogramma een stimulans om door te zetten, waardoor je echt snel resultaat kan boeken. Het is echt een waardevol cadeau om aan jezelf te geven wat enorm veel voldoening geeft!

Jane doo 3 Designation

Toen ik ging sporten bij Healthcity wilde ik het dit keer even helemaal anders aanpakken. Voorheen was ik vooral sponsor van meerdere sportclubs, ik ging bijna nooit en als ik al ging dan was het totaal niet productief wat ik deed. Ik boekte daarom een personal training en werd aan Lionel gekoppeld. Ik wist dat ik totaal geen conditie of kracht had, ik twijfelde er zelfs aan of ik uberhaupt spieren had. Mijn eerste doel was eigenlijk om in een korte periode, namelijk voordat ik op vakantie ging, af te vallen en fitter/strakker te worden. Ik begon met drie keer trainen in de week en op mijn voeding letten. Ik wilde mezelf vooral niets verbieden qua voeding want ik weet dat dat averechts werkt dus ik ben eigenlijk alles blijven eten maar wel met mate. Wat Lionel heel goed doet is de training vanaf het begin helemaal aanpassen naar het niveau wat je op dat moment hebt en vervolgens vanuit daar ga je het opbouwen. Zo merk je al snel dat je iedere training sterker wordt en vooruit gaat, wat heel motiverend werkt. Zo werk je samen op een realistische manier aan je doel. Lionel is altijd heel positief ingesteld en weet me echt te pushen tot het uiterste, maar op een prettige manier. Ik dacht nooit dat dit uit mijn mond zou komen maar ik vind trainen zelfs leuk geworden, tanc’s to Lionel!

Renee v/d Maat Designation

Afgelopen zomer ben ik met Lionel in contact gekomen via Healthcity Kralingen. Ik was 6 maanden geleden bevallen en had nog 5 zwangerschapskilo's waar ik zelf maar niet vanaf kwam. Door de gebroken nachten en het nieuwe leven met een baby kon ik zelf niet de motivatie vinden om er 100% voor te gaan. Lionel gaf me vertrouwen en was een stok achter de deur om elke week zeker 2x hard te trainen. Hij voelde hierbij heel goed aan wat ik aankon en pushte me elke week weer naar een hoger niveau. Binnen 3 maanden had ik dan ook mijn doelen bereikt (veel eerder dan ik had verwacht). Ik pas weer in mijn oude kleding en zit weer lekker in mijn vel. Naast mijn lichaam hebben de trainingen ook mentaal een positief effect gehad. De training kan ik aan iedereen aanraden die net een extra duwtje in de rug nodig heeft. Werken met Lionel geeft je precies die boost om in een opwaartse spiraal te komen.

  0
  Your Cart is empty!

  It looks like you haven't added any items to your cart yet.

  n producten
  ×

  T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

  × Chat