T.A.N.C

GRATIS POEFLES
Timothy Leerdam
Timothy Leerdam
2021-12-06
Tijdens de trainingen daagde hij me goed uit. En de groep met wie ik train bestaat uit allemaal toffe en gezellige mensen. Laat ik ook niet de muziek vergeten, altijd on point! 🙂
E RS
E RS
2021-12-03
Ik zal mijn beoordeling kort maar krachtig houden net als Lionel: - Goede (workout) coach; - Technisch sterk; - Gevarieerd maar zware trainingen; - Achtergrond kennis; - Direct; - Motiverend; - Een tikkie gestoord maar in een gezellige en leuke sfeer. Kortom: een aanrader!
Ashley Pinto
Ashley Pinto
2021-12-02
Goede sessies! Ondanks dat het een grote groep is heeft Lionel ook persoonlijk aandacht voor je en je ziet ook wel echt de vooruitgang qua fysiek en uithoudingsvermogen.
jose varela
jose varela
2021-12-02
Heb een voedingsschema door Lionel laten opstellen. Fijn dat er een personal trainer is die op deze manier naar mijn input luistert. Top service, schema snel geleverd en goede nazorg. Enorm veel duidelijke en uitgebreide tips en uitleg gekregen. Zeer goede communicatie en uitstekende samenwerking. Betrouwbaar en oprecht! Super bedankt Lionel
Danilson Morais
Danilson Morais
2021-12-01
Begin januari 2021 ben ik bij T.A.N.C. begonnen. De eerste drie a vier weken waren het zwaarst. Het was geen crash dieet, maar een nieuwe lifestyle. Na acht weken dit gevolgd te hebben, ben ik zelfstandig door gegaan en ik moet vertellen "Ik voel me goed".
Jack Ferreira
Jack Ferreira
2021-12-01
Trainen bij T.A.N.C is altijd een feest. Hij heeft goed door wat je nodig hebt en daagt je uit alles eruit te halen. De altijd verschillende oefeningen zorgen ervoor dat geen training hetzelfde is. Hoe groot de groep ook is, hij houdt je altijd goed in de gaten. Wil jij dus een leuke en intensieve training hebben met een leuke groep, dan is trainen bij T.A.N.C. de beste optie
Sanny Langel
Sanny Langel
2021-12-01
Professioneel, energie en fijn in omgang! Weet in een groep alsnog persoonlijke aandacht te geven. Lionel motiveert je wanneer je eigelijk niet meer kan en corrigeert waar nodig. Toppertje!
Delcia Monteiro Tavares
Delcia Monteiro Tavares
2021-12-01
Het voedingsschema heeft mij een gezonde eetpatroon aangeleerd. Ik had geen moment een gevoel van honger of trek omdat ik het schema zelf kon aanpassen naar mijn wens, maar wel passend aan mijn voedingsschema. Een aanrader omdat het patroon goed voortgezet kan worden na dit traject.

GRATIS PROEFLES

Plan een gratis proefles in! Zo proef je de sfeer en leer jij mij als trainer beter kennen. Ik bied 1-1 training, duo en groepslessen aan. Zie hierboven en op mijn Instagram welke cliënten jou voor zijn gegaan en wat voor mooie transformaties zij ondergaan hebben.

Stuur mij een bericht

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
×

T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

× Chat