T.A.N.C

PERSONAL TRAINING
________

Persoonlijke schema’s, veel aandacht en motivatie op de juiste momenten​

Wat is personal training?

Personal training betekent werken aan je eigen doelen op een tempo en intensiteit die afgestemd zijn op jouw leven en belastbaarheid. De één heeft nou eenmaal een sterker lichaam dan de ander. Dit bepaalt je doelen en de termijn waarbinnen je die kunt behalen.

Personal training is inclusief voedingsbegeleiding!

Personal training: hoe werkt dat.

Wat je doelen ook zijn, met T.A.N.C. werk je op verantwoorde wijze aan het behalen van deze doelstellingen.

Samen zullen wij jouw doelen S.M.A.R.T. formuleren en voorzie ik je van een speciaal voor jou op maat gemaakt trainingsschema. Tijdens de training en buiten jouw trainingen zal ik jou op de juiste momenten net de motivatie geven die je nodig hebt.

Mijn doel is om jou te motiveren, inspireren en af te remmen waar nodig is. Plezier tijdens de personal training staat voorop, daarom besteed ik zorgvuldig aandacht aan het persoonlijke aspect.  Ik werk met de volgende pijlers: training, voeding en coaching

Intakegesprek

Een perfect en uitgebalanceerd programma begint met een uitgebreide intake. In een persoonlijke evaluatie bespreken we jouw doel(en) en maken we een plan van aanpak.

Tijdens de eerste trainingen doen wij een bewegingsanalyse, krachttest en een conditietest, om zo goed voorbereid en optimaal aan de slag te kunnen gaan. Regelmatig zal ik je voortgang evalueren en zorg ik voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering in je training.

Vanuit dit startpunt kunnen er realistische, haalbare doelen worden gesteld.

Binnen of buiten

De trainingen vinden plaats in de sportschool HealthCity Kralingen, waar alle benodigde materialen en apparaten beschikbaar zijn.

Uiteraard is het altijd mogelijk om, indien gewenst, op een andere locatie te trainen of om thuis te trainen. Het is niet nodig dat je zelf alle trainingsapparaten en hulpmiddelen voorhanden hebt. Ik neem het iedere training voor je mee en leer je hoe je kunt trainen met gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Evaluatie

Na afloop van het traject, als je doel bereikt is, stellen wij de balans op. Dit is het moment waar je zo hard voor getraind hebt. We evalueren het begeleidingsproces en het eindresultaat. Ongetwijfeld voel je je gezonder, sportiever en fitter!

Maar ook tijdens het traject zullen wij blijven evalueren. Wat bevalt goed, waar moeten we bijsturen? Zijn de doelen nog steeds realistisch of moeten deze worden bijgesteld?

Mijn naam is Marléna en ik kan je zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn personal trainer!!

Toen ik een jaar geleden zei dat ik heel mijn levensstijl om zou gooien, had ik nooit durven dromen over waar ik nu ben. Ik heb echt geleerd dat niks in het leven makkelijk komt, maar ook dat je zoveel terug krijgt voor de effort die je ergens insteekt. 

Mijn mentale gezondheid is op de eerste plaats gekomen en op meerdere elementen in mijn leven vond er verandering plaats; zo ook met sporten. Sporten is niet alleen het volgen van een dieet om af te vallen. Het is een stukje liefde voor jezelf en kiezen wat goed voor jou voelt. Je kiest ervoor om te sporten omdat het je een goed gevoel geeft. Zowel mentaal als fysiek. Omdat het gezond voor je is. Omdat je elke sessie tegenslagen overwint en persoonlijke doelen behaalt. En hoe mooi is het om dat te doen samen met een motiverende coach en een supportive team naast je. 

Super dankbaar voor het afgelopen jaar en benieuwd naar the next to come!

TARIEVEN PERSONAL TRAINING

1 - 1 TRAINING

12 SESSIES

€75,-

 • PER SESSIE (60 MIN)
 • Totaal kosten pakket €900,-
 • Betaling tot 2 termijnen mogelijk

24 SESSIES

€70,-

 • PER SESSIE (60 MIN)
 • Totaal kosten pakket €1680,-
 • Betaling tot 4 termijnen mogelijk

36 SESSIES

€65,-

 • PER SESSIE (60 MIN)
 • Totaal kosten pakket €2340,-
 • Betaling tot 6 termijnen mogelijk

48 SESSIES

€60,-

 • PER SESSIE (60 MIN)
 • Totaal kosten pakket €2880,-
 • Betaling tot 8 termijnen mogelijk
* Personal training is inclusief voedingsbegeleiding * Voor duo training of small group gelden andere tarieven!

Heb jij hulp nodig met het realiseren van jouw doelen of wil jij een vrijblijvende proefsessie uitproberen, klik dan op onderstaande link en ik neem z.s.m contact met jou op.

crop man giving hand to black woman in gym
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
×

T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

× Chat