T.A.N.C

MASSAGE
_____

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

massage, spa, stones-5578595.jpg

DE WERKING

Het is een massage met een kalmerende en rustgevende werking. Het ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling is een belangrijk doel. Bij deze massage techniek wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt.

MASSAGE

€54,99-

  • 60 min

SPORTMASSAGE

Simpel gezegd verbeterd sportmassage de afvoer van afvalstoffen en vocht, verbeterd spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter/persoon sneller weer actief kan worden. Wanneer een persoon/(top)sporter een sportieve inspanning heeft gehad zal zich in de spier vocht en afvalstoffen ophopen. De meeste mensen herkennen dit als spierpijn en ‘lopen’ dit er wel even uit. Absoluut geen probleem, zolang dit op de juiste wijze gedaan wordt. 

Echter, daarmee heb je je spier nog niet geholpen. Er zal altijd wat afvalstoffen en vocht opgehoopt blijven. Deze resten worden ‘knopen’ en kunnen uiteindelijk zich ontwikkelen tot ontstekingen. 

Een goede sportmassage, 1x per 3 à 4 weken, voor beginnende sporters kan er al voor zorgen dat de kans op blessures drastisch daalt. Daarbij kun je dus lekker blijven sporten en voel je je ontspannen en vrij.

ayurveda, foot massage, health-4052367.jpg

EEN SPORTMASSAGE, KAN VIERDELIG WORDEN INGEZET

  • Kort na een inspanning (zoals training of wedstrijd) om vocht en afvalstoffen in de spieren te laten afvoeren. De massage zorgt dan voor minder spierpijn en minder kans op blessures;
  • Tussen twee inspanningen in, bijvoorbeeld op een rustdag. Dit is een ontspannende massage. Een massage zorgt voor verlichting en bespoedigt het herstel;
  • Vlak voor een inspanning. Sportmassage kan voor een training of wedstrijd gegeven worden waarbij de stimulerende massage zorgt voor een goede doorbloeding en de spieren voorbereidt op de komende prestatie;
  • Bij (opnieuw) beginnende sporters kan de sportmasseur een belangrijke rol spelen, bijvoorbeeld bij de opbouw van een goede conditie. Door samen met de sporter een goed gerichte training samen te stellen, wordt de kritische grens niet overschreden.

EEN SPORTMASSAGE

€64,99-

  • 60 min
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
×

T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

× Chat