T.A.N.C

T.A.N.C.
________

De beste investering is het investeren in jezelf!
 

Drie maanden voordat ik ging starten als zelfstandig ondernemer besloot ik zelf het roer volledig om te gooien. Want hoe kan jij mensen overtuigen en inspireren als jij er zelf niet representatief uit ziet. 

Ik woog tijdens de gehele lockdown 103 kg en ben in drie maanden tijd naar een gewicht gegaan van 94 kg. Het was niet makkelijk om van mijn dagelijkse “slechte gewoontes” af te stappen en een andere leefstijl te creëren. 

Het vergt discipline en geduld, want niet alleen JIJ maar ook IK kom dagelijks in de verleiding te staan. 

Tegenwoordig word je online gespamd met onrealistische transformaties, alsof alles zo snel en makkelijk gaat, maar niets daarvan is waar. 

Ik heb een doel voor ogen die ik wil bereiken. Naast dit doel wil ik mensen dat extra zetje geven, zodat ook zij hun doelen kunnen realiseren.

Lionel Jorge Rocha Semedo

Lionel Jorge Rocha Semedo

Personal trainer en voedingscoach

Mijn naam is Lionel Jorge Rocha Semedo uit Berkel en Rodenrijs. Ik heb ruim twaalf jaar ervaring met het geven van personal training, groepslessen en voeding adviezen.

Ik ben een energieke en ambitieuze man die al jaren een passie voor sport heeft. Op een jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met diverse sporten, waaronder voetbal en fitness.

Het sporten had zo een impact op mijn leven, dat ik uiteindelijk besloot om een sport gerelateerde opleiding te volgen genaamd sport management en ondernemen (SM&O) op de hogeschool in Amsterdam.

Tijdens mijn schoolperiode was ik al fanatiek bezig met fitness en voornamelijk krachttraining. Mijn interesse hierin werd steeds groter en ik wilde me er steeds verder in verdiepen, vandaar dat ik naast mijn studie, de cursus personal trainer expert ben gaan volgen. Tijdens deze cursus heb ik diverse diploma’s behaald zoals: de Fitvak A + B, sport & voeding en functional training.

Omdat ik me steeds verder wilde ontwikkelen besloot ik andere opleidingen te volgen en één daarvan was de Henselmans cursus. Dit is een cursus die kennis baseert op onderzoeken die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

SCIENCE TO MASTER YOUR PHYSIQUE

Menno Henselmans

Mijn specialisaties

  • Afvallen/onderhouden van het gewicht
  • Kracht en spiermassa opbouwen
  • Conditie verbeteren
  • Voedingsbegeleiding en coaching
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
×

T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

× Chat