T.A.N.C

Personal training voor bedrijven
_____

Het bedrijfsleven

In het bedrijfsleven is een ontwikkeling gaande. Men heeft steeds meer zicht op het belang van investeren in je eigen gezondheid. Eigen ondernemers weten als geen ander hoeveel inzet er nodig is om een succesvolle zaak te hebben. Het belang om in topconditie te zijn, wordt steeds duidelijk

Als eigen ondernemer weet je ook dat tijd geld is. Daarom is een efficiënte manier van training een goede lange termijnoplossing. Trainen, maar niet ten koste van teveel vrije quality time met familie en vrienden. Daarnaast blijf je in topconditie, wat je eigen onderneming ten goede komt.

Onder de streep levert een investering in bedrijfs personal training vooral geld op. Denk eens aan de kosten van zieke medewerkers of de afgenomen productiviteit. Zet medewerkers weer in hun kracht, terwijl ze zich ook privé een stuk fitter en vitaler zullen voelen. Trek nieuwe specialisten aan met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, nu beweging op de werkvloer steeds belangrijker wordt voor de nieuwe generatie talenten.


Gezondheid en vitaliteit worden steeds meer belangrijke thema’s op de werkvloer, dus dit is het moment voor personal training voor bedrijven. T.A.N.C. helpt medewerkers fit en vitaal te blijven. Voorkom te lang zitten en andere risico’s voor de gezondheid van medewerkers binnen het bedrijf. Werk aan fitte en vitale krachten, zodat de investering zich door meer productiviteit eenvoudig terugbetaalt.


Uit onderzoek is gebleken dat “ mensen die op structurele basis bewegen minder kans hebben op gezondheidsschade bij veel zittend werk, verzuimen minder vaak, zijn arbeid productiever en langer inzetbaar.” 

T.A.N.C. biedt speciale personal trainingspakketten (voor indivuele aanpakken) en groepstrainingen aan. Denk hier aan teambuilding en gezamenlijk lekker aan de slag. Deze pakketten zijn, vanuit jouw onderneming aftrekbaar bij de belasting. 

 

De trainingen kunnen op locatie verzorgd worden aangezien ik in het bezit ben van een bedrijfsauto vol met materiaal.

 

DE VOORDELEN:

Personal training voor bedrijven biedt diverse voordelen. Het is een belangrijke investering in meer productiviteit, dankzij fitte en vitale medewerkers die meer energie hebben. Bedrijven die ik help profiteren van de volgende voordelen:

·       Meer productiviteit en innovatie

·       Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers

·       Minder gezondheidsrisico’s, uitval en ziekteverzuim

·       Sneller herstel na ziekte of blessures

·       Meer collegialiteit en een betere samenwerking

Mogelijkheden personal training voor bedrijven

Benieuwd naar de mogelijkheden van personal training voor bedrijven? Ik stel het doel van de medewerker centraal en werk vanuit daar aan een gezonder bedrijfsklimaat. Ik help medewerkers effectief te bewegen, gezonder te eten en beter te letten op hun houding. Drie belangrijke elementen van personal training om krachtig te werken aan een betere conditie.

Ik ben personal trainer, voedingsbegeleider en leefstijlcoach. Vanuit die drie disciplines zorg ik bij de bedrijven waar ik voor werk voor een toename van de productiviteit. Medewerkers werken beter samen, voelen zich fitter en pakken meer nieuwe taken op om te kunnen groeien.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op, ik hoor graag van je.

Hoe belangrijk sporten bijdraagt bij het presteren op werk 

Uiten van Frustratie

Veel werknemers zitten onbewust vol met frustratie, over werkdruk, deadlines of presteren op werk. Door te sporten kan je deze frustraties uiten. 

Gelukkiger gevoel

Uit onderzoek is gebleken dat sporten niet alleen goed is voor je lichaam maar er ook voor zorgt dat je minder snel depressief bent, minder angst hebt en voor een betere stemming. Kort gezegd sport is goed voor je psychische gezondheid. Dit komt doordat bewegen met een zekere inspanning, zorgt voor afgifte van stoffen in de hersenen, zoals serotonine en dopamine, door deze stofjes gaan we ons prettiger voelen. Verder is uit onderzoek ook gebleken dat wanneer mensen last hebben van depressie of angst dit ook sneller weer opgelost kan worden wanneer deze mensen sporten dan dat ze niet sporten. Dit komt doordat sporten verschillende positieve dingen met zich meebrengt. Sport levert namelijk een bijdrage aan sociale contacten, wanneer je sport met anderen dan heb je sociaal contact en sociale contacten hebben ook weer positief effect op je geluksgevoel.

Goed voor je brein

Wanneer je sport zijn er spieren bij betrokken. De hersenen sturen prikkels door aan de spieren waardoor je beweegt. De hersenen zorgen voor de coördinatie van beweging en het kunnen uitvoeren van complexe handelingen. Sporten zorgt voor belangrijke herstel processen in de hersenen. Wanneer je sport worden er nieuwe hersencellen aangemaakt en het stimuleert de groei van het aantal verbindingen tussen de hersencellen. Dit is de basis voor het leren van nieuwe informatie. Verder bevordert bewegen ook de mogelijkheid dat hersendelen functies van andere delen van de hersenen overnemen. Naast het herstellen en aanmaken van nieuwe hersencellen zorgt sport ook voor het aanmaken van zenuwcellen in de hippocampus ( een deel van de hersenen) en dit deel is verantwoordelijk voor het opslaan en herhalen van informatie. Tijdens het sporten komt er een eiwit stof genaamd BDNF vrij. Dit eiwit draagt bij aan de leerprocessen in de hippocampus van je hersenen. Kortom sporten is belangrijk voor je brein. Je zal merken dat wanneer je sport je geheugen beter werkt en je concentratievermogen omhoog gaat. We weten allemaal dat voldoende lichaamsbeweging je spieren en gewrichten soepel houdt, waardoor je je uiteraard zowel lichamelijk als geestelijk weer fit en fris zal voelen. Maar er zijn daarnaast dus nog veel meer redenen om te sporten.0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
×

T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

× Chat