Voedingsbegeleiding

Evenwichtig voedingspatroon onmisbaar voor fit lichaam

Wil jij iets aan je lichaam veranderen? Sterker worden, fitter worden? Dan ligt het voor de hand, dat we eerst gaan kijken naar de bouwstenen van je lichaam, namelijk je voeding.

Voeding is namelijk voor 70 – 80% bepalend voor het eindresultaat.

Voor een goed functionerend, fit lichaam is aandacht voor evenwichtige voeding onmisbaar. Sterker nog, balans in voeding is dominant in het behalen van ieder gezondheidsdoel. Dat is ook de reden, dat mijn personal training pakketten altijd inclusief voedingsbegeleiding zijn. Voedingsbegeleiding wordt toegepast bij de wens om af te vallen, fitter worden, of juist aan te komen in gewicht. De energiebalans staat tijdens onze begeleiding altijd centraal.

Geen dieet maar een nieuwe leefstijl

Mijn coaching is gericht op kennisoverdracht. Door deze kennis kun je andere keuzes gaan maken, die goed zijn voor je lichaam. Deze methode zorgt voor een aanhoudend resultaat en dat is waar we voor gaan bij T.A.N.C.

Volwaardige weekmenu’s, volledig op maat gemaakt!

 • Afvallen | Op gewicht blijven |Spieropbouw
 • Wekelijks gepersonaliseerde eetschema’s
 • Voedingsplan zelf aanpassen
 • Persoonlijke coach
 • Handige app
 • Online boodschappen

Er wordt rekening gehouden met je gezondheidsdoel, persoonlijke voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Wil je graag met iemand samen eten? Ook dat is mogelijk. Daarnaast krijg je toegang tot de voedingsapp en bij elk weekmenu een boodschappenlijst die je met één klik op de knop online kunt bestellen.

Voorkom dat jij net zoals 95% van de Nederlanders weer terugvalt in je oude eetgewoonten.

GRATIS ÉÉN WEEK UITPROBEREN? MELD JE VIA ONDERSTAAND FORMULIER AAN.


  ERVARINGEN

  Eind 2020 zat ik totaal niet lekker in mijn vel, waardoor ik mezelf moest pushen om te beginnen met afvallen. Ik had al vaker verschillende soorten dieeten geprobeerd, maar merkte dat ik na een tijdje weer snel aan kwam als ik ermee gestopt was. Ik wist zelf niet waar ik moest beginnen om blijvend kilo’s kwijt te raken, totdat Lionel met het voorstel kwam om bij hem te starten. Begin januari 2021 ben ik bij T.A.N.C. begonnen. De eerste drie a vier weken waren het zwaarst. Dit komt omdat ik in het begin nerveus en sceptisch was of dit wel zou slagen en volhouden, maar met een goede coach achter de rug en een beetje zelf discipline heb ik mezelf erdoor heen gesleept. Het was geen crash dieet, maar een nieuwe lifestyle. Na acht weken dit gevolgd te hebben, ben ik zelfstandig door gegaan en ik moet vertellen ” I am still going strong”.

  Danilson Morais (25 kg afgevallen)

  Heb een voedingsschema door Lionel laten opstellen. Fijn dat er een personal trainer is die op deze manier naar mijn input luistert. Top service, schema snel geleverd en goede nazorg. Enorm veel duidelijke en uitgebreide tips en uitleg gekregen. Zeer goede communicatie en uitstekende samenwerking. Betrouwbaar en oprecht! Super bedankt Lionel.

  Jose (13 kg afgevallen)

  Afgelopen periode heb ik gebruik gemaakt van een voedingsschema. Dit is mij goed bevallen omdat ik met het schema snel mijn doel heb behaald. Het voedingsschema heeft mij een gezonde eetpatroon aangeleerd. Ik had geen moment een gevoel van honger of trek omdat ik het schema zelf kon aanpassen naar mijn wens, maar wel passend aan mijn voedingsschema. Een aanrader omdat het patroon goed voortgezet kan worden na dit traject.

  Delcia (15 kg afgevallen)

  Top voedingsplan! In het begin van het voedingsplan wist ik niet echt wat ik moest verwachten. Ik moest zelf logischerwijs nog schematisch aanpassen aan bepaalde eetpatronen, wat niet altijd makkelijk was. Maar Lionel helpt je daarbij en hij past zich ook aan de deelnemer om het beste uit hem of haar te halen. Naarmate ik zijn adviezen had opgevolgd en geduldig bleef, werd de resultaten steeds zichtbaarder. Het is wel belangrijk dat je op tijd aangeeft of je hulp nodig hebt, zodat Lionel jou daarbij makkelijker kan helpen. Als je op zoek bent naar een voedingsplan met goede begeleiding, dan ben je bij Lionel bij het juiste adres!

  Carlos (8 kg afgevallen)

  0
  Your Cart is empty!

  It looks like you haven't added any items to your cart yet.

  n producten
  ×

  T.A.N.C. (Trainer & Nutrition Coach)

  × Chat